GRATIS PUPA-SET

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang deze PUPA-SET cadeau!

De make-up van PUPA is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat. De make-upset bestaat uit drie producten. Allereerst heb je het nieuwe Contouring & Strobing Palette, bestaande uit vier verschillende poeders: drie om te contouren en een om te stroben, die samen zorgen voor een zachte en stralende huid. Daarnaast is er PUPA Diva’s Lashes Mascara, die het perfecte volume weet te creëren. De wimpers worden mooi gevormd en gekamd en zorgen voor een intense oogopslag! Je look maak je af met de Glossy Lips. Deze ultraglanzende lipgloss met arganolie voedt en beschermt de lippen. Door de zachte en flexibele applicator is de gloss eenvoudig aan te brengen. Voor aantrekkelijke en sensuele lippen!

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.