GRATIS Xzota-sieraden

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang Xzota-sieraden t.w.v. €59,90 cadeau cadeau!

Xzota is een eigenzinnig, Balinees sieradenmerk dat staat voor passie en avontuur. De founders achter Xzota houden enorm van reizen, waarbij ze inspiratie opdoen voor nieuwe sieradencollecties en unieke materialen inkopen. Alle sieraden van Xzota worden in Bali met de hand gemaakt, waardoor elk item uniek is. Door de samenwerking met de Balinese gezinnen komt de cultuur terug in de ontwerpen en dat geeft de Xzota-sieraden een onderscheidend karakter. Xzota werkt met hoogwaardige, echte materialen zoals verguld goud, 14 karaat goud, 925 zilver en brass.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.