ZO Skin Health

Neem nu een abonnement op 12 keer Talkies Magazine voor maar €50 en ontvang de ZO Skin Health set t.w.v. €118,60 cadeau!

De huidverbeteringslijn ZO Skin Health – ontwikkeld door de wereldwijd gerenommeerde dermatoloog Dr. Zein Obagi – bevat krachtige ingrediënten, geconcentreerde formules en doelgerichte afleversystemen. Met deze prachtige gift set, verpakt in een luxueuze zilveren toilettas van ZO Skin Health, beschik je over de ultieme basisproducten om je huid optimaal te reinigen, verhelderen en beschermen. Geschikt voor elke leeftijd, huidtype en huidskleur.

Deze set bestaat uit:

Hydrating Cleanser Deluxe

Zachte, crème-achtige cleanser voor de gebalanceerde huid die af en toe last heeft van droogheid. Brengt vocht in dankzij de hydraterende voordelen van panthenol en allantoïne.

Exfoliating Polish Deluxe

Zachte scrub voor alle huidtypen. Ronde magnesiumkristallen exfoliëren dode huidcellen en zorgen voor een meer heldere, gladdere huid en een egalere huidtoon.

C-Bright 10% vit. C Serum Deluxe

Corrigerend en preventief serum van vitamine C voor een heldere huid. Geschikt voor alle huidtypes, met name de oneffen en zonbeschadigde huid.

Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 Deluxe

Anti-aging zonnebrandcrème plus make-up primer voor alle huidtypen. De universele tint en zijdematte finish verminderen de zichtbaarheid van imperfecties.

zoskinhealth.nl

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.