Talkies Diary, Week 14

Afgelopen weken zijn er weer ontzettend veel leuke dingen gebeurd bij Team Talkies. Van fashionshows tot reisjes en de mooiste horloges….Wij geven je weer een kijkje in alle feestelijke gebeurtenissen van de afgelopen veertien dagen!

Kristina was aanwezig bij fashionshow van Hollands Trots Mart Visser. Doesn’t she look pretty?

Marie Jo komt nu met eigen swimwear! En Marjolein mocht deze als een van de eersten zien in Spa Zuiver, waar ze geheel toepasselijk werd ontvangen met een zomerse cocktail. Bekijk hier de sexy en powerfull swimwear!

Fred van Leer deelde een heel bijzonder kiekje, gehuld in trouwjurk! Niet omdat hij in het huwelijksbootje stapt, maar omdat hij eindelijk mocht vertellen het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress op TLC te mogen presenteren.

Busy day! Kristina en Marjolein bewonderden noviteiten @ Baselworld – de horlogebeurs van het jaar waar alle nieuwe watches gepresenteerd worden – en pakten tijdens alle meetings door even hun momentje met deze waanzinnige sunglasses van Chopard. Vol met diamonds!

Janine vierde pasen met de kids, en was lekker toepasselijk gekleed in een gele jurk. Zo knap!

Lonneke was aanwezig bij de opening van de nieuwe winkel van Fabiana Filippi, samen met Estelle Cruijff, Leontien Borsato en Lieke van Lexmond. Allemaal zijn ze gehuld in pakken van het Italiaanse merk. Wat een beauties!

It’s pink everywhere! BVLGARI lanceerde een nieuw parfum: Omnia Pink Sapphire. Gemaakt voor alle bijzondere momenten waarin je jezelf en het leven voelt. Marjolein was bij de presentatie in Mama Kelly, hier samen met Marketing Specialist Chantal Chow. Lees hier alles over de geur 

Karin deelde een foto van haar look, waarin ze de lente viert met toepasselijk groene sneakers.

Talkies columniste Fidan Ekiz deelde trots een foto van haar column in de nieuwe Talkies. Heb jij haar column al gelezen?