Cheers to the weekend

CasaRon

Het weekend is in volle gang, en dat mogen we natuurlijk niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. En wat is nou een betere manier om een zonnige zondag te vieren, dan met een feestelijke, zonnige cocktail?

Om het eens over een andere boeg te gooien, kun je dit weekend zelf aan de slag gaan in plaats van weer op het terras neer te strijken. Verzamel al je vriendinnen, en houd een gezellige cocktailparty thuis!

Exclusief

Deze cocktails at home kun je maken met een aantal buitengewone Cubaanse rum, die CasaRon als exclusief importeur en distributeur introduceert in Nederland. En geloof ons, die zijn niet alleen verrassend maar ook gevaarlijk lekker tegelijk.

Cocktails

Cubaanse rum is één van de meest gebruikte ingrediënten voor vele feestelijke mixen en zomerse cocktails. Om in Cubaanse stijl op de naderende zomer te kunnen proosten introduceert CasaRon een uniek cocktailmenu met rijke variaties van smaken.

Roses are Red recept

  • Perla del Norte Carta Blanca
  • Rose Water
  • Stukjes aardbei
  • Een schijfje citroen
  • IJsblokjes
  • Maak het geheel af met een eetbare bloem, voor een feestelijk resultaat!

Over Casaron

Tijdens zijn reizen naar het betoverende eiland Cuba heeft oprichter Guillermo Klijnoot de ware manier van het Cubaanse leven ontdekt en een hechte band opgebouwd met het land. Hij heeft geleerd van de beste rummeesters op het gebied van kwaliteit, smaak en karaktereigenschappen. Om dit te delen, importeert en distribueert hij onder de naam CasaRon een fijne selectie Cubaanse rum van de beste en meest gerespecteerde rumhuizen van Cuba: Santiago de Cuba Rum Factory, Cárdenas Rum Factory en Central Rum Factory.