Nóg dichterbij je baby

Stokke® Xplory® with Black Chassis and Stokke® Stroller Seat, Brushed Grey.

De zoektocht naar een kinderwagen kan een lastige zijn. Nog op zoek? Stop dan met wat je aan het doen bent, want Stokke heeft haar meest iconische kinderwagen in een nieuw jasje gestoken. Met deze kinderwagen zijn jij en je kindje nog dichter bij elkaar.

De award winning Stokke Xplory zette al bij zijn lancering in 2003 de wereld van kinderwagens op zijn kop, maar is nu – vijftien jaar later – volledig vernieuwd én verbeterd.

Multifunctioneel

De nieuwe Stokke Xplory heeft een multifunctioneel ontwerp waarbij op elk vlak verbeteringen zijn aangebracht, zowel praktisch als wat de looks betreft. Deze wagen is daarmee de elegantste en meest gebruiksvriendelijke kinderwagen in het assortiment.

Revolutionair

Elke centimeter is ontworpen om de ouder en het kindje dichter bij elkaar te brengen en om de band te verstevigen. Deze revolutionaire kinderwagen is dan ook de perfecte weerspiegeling van waar Stokke voor staat: de relatie tussen ouder en kind staat centraal, én volledig ontworpen om mee te groeien met je kind.

Reiswieg

Ook is goed naar ouders geluisterd bij het ontwerpen: ouders hebben nu meer keuze wat betreft kleur en materialen, een ruimere boodschappentas, verbeterde opvouwbaarheid en vernieuwde reiswieg. De nieuwe Stokke Xplory is nu met één simpele stap in te klappen, door een eenvoudige opvouwtechniek waarvoor je zelfs maar één hand nodig hebt.

Meer opbergruimte

Stokke vroeg ouders wat ze nodig hebben. Het antwoord? Een uitneembare, ruime boodschappentas. Onze nieuwe tas heeft een inhoud van wel 32 liter en is gemakkelijk schoon te maken.

De vernieuwe Stokke® Xplory® is beschikbaar vanaf €1049,-.