Nu in de winkel

NU IN DE WINKEL
TALKIES DECEMBER ISSUE

De feestdagen zijn toch wel hét moment om the best version of yourself te zijn – mijn dresscode voor het hele jaar overigens. Ik hou ervan. En daarom deze glamoureditie van Talkies met de broodnodige inspiratie, van mode tot make-up en juwelen!

Het einde van het jaar is de tijd om terug te blikken en dat deden we met de amazing Victoria Koblenko. Glamourcover gegarandeerd met haar! Met haar modeprogramma ‘Het leven is een Jurk’ op de NPO beleeft ook de publieke omroep haar doop in de glitter en glamour. Maar dan juist met bekende mensen die niet per definitie enorme modeliefhebbers zijn en in het programma samen met vooraanstaande couturiers dé jurk van hun leven (laten) maken. Een droom! We fotograferen Koblenko in kasteel Parc Broekhuizen dat een paar weken omgetoverd werd tot ‘Maison Moët’ – geïnspireerd op Château de Saran, het thuis van Moet & Chandon-champagne. Een openhartig gesprek over wat nou écht belangrijk is in haar leven, over haar 2.0 versie van haar relatie met Evgeniy Levchenko en uiteindelijke komst van hun zoon Kiy, die er ‘op papier’ misschien wel nooit zou komen… Over de jurk van haar leven; ‘De transparante jurk die ik draag in deze shoot staat precies voor waar ik nu sta in mijn leven. Het gaat om de binnenkant en niet zozeer om de buitenkant’. Maar natuurlijk óók of dé (trouw)jurk van háár leven er ooit komt. Dit en meer lees je vanaf pagina 32.

Het wordt kouder buiten en dat betekent; knusser binnen! Maar hoe pakken we het dit jaar weer aan? Op pagina 50 lees je hoe je het cozy and comfortable maakt thuis. Kaarsen aan, lekkers op tafel en natuurlijk gezellige kussens op de bank zodat je daar neer kunt ploffen met friends and family. In onze rubriek ‘Thuis bij’ gaan we dit keer binnenkijken bij interieurdesigner Julie Brandt. Mocht je nog meer tips willen voor een heerlijk kersthuis, is dit een must read én -watch!

In onze beautyrubriek lees – en leer – je hoe je de perfecte glamourlook samenstelt. Big lashes, een schitterende glow en alle Christmas handbag essentials, on the go of gewoon op je badkamerplankje, ze zijn onmisbaar tijdens de feestdagen.

Lonneke duikt in de kledingkast van modeondernemer en new mom Josh Veldhuizen én vertelt over haar eigen mode-avontuur in samenwerking met Fred de la Bretonière! En in ‘My life in’ deelt Claartje Rose al haar hotspots in New York en vertelt ze wat ze het meeste mist van haar leven in Nederland.

Natuurlijk vind je in deze editie nog veel meer mode, beauty, lifestyle, reizen en party’s. Rest mij niets anders dan je veel leesplezier te wensen. En heerlijke feestdagen en een voorspoedig en liefdevol nieuwjaar.

Tot 2019!

Kristina Bozilovic