Nu in de winkel

NU IN DE WINKEL
TALKIES SEPTEMBER ISSUE

Hello lovely september! Ruiken jullie ook de nieuwe kansen en frisse wind die er staat na de vakantie in september? Nieuwe modecollecties, lekker gebruind velletje en uitgerust de rest van het jaar in! September heeft op mij de impact van een nieuw begin zoals een ander dat met oud en nieuw heeft. Goede voornemens gaan voor mij na de zomer al van start. En mijn voornemen met stip op één is: beter time management. Ik ben namelijk de queen op het gebied van alles volplannen en denken dat er 48 uur in een dag zit. Klinkt je bekend in de oren? Let me comfort you, you are not alone. Mode-entrepreneur Zoe Karssen – die voor het eerst showde tijdens Amsterdam Fashion Week – geeft in het interview toe dat ze ‘totally shit’is op het gebied van time management, maar gelukkig heeft Hello Fresh-ondernemer Maartje Frederiks voor ons een praktische tip om het beter te doen in het interview op pagina 152. Ook spraken we Danie Bles over háár Fashion Week. Je leest het al; in deze editie praten we met verschillende ondernemende vrouwen over balans in hun leven, het creëren van hun succes en time management. Heel toepasselijk vonden wij met horlogemerk Longines als timekeeper van de inmiddels befaamde Talkies Lunch voor vijftig zakenvrouwen uit mijn netwerk ter ere van de launch van dit septembernummer. Mindset motivator en friend of the Longines brand deed een lezing tijdens de lunch waar we allen met onze neus op de feiten werden gedrukt en geweldige handvatten meekregen om dit nieuwe goede voornemen in de praktijk te brengen. Foto’s én movie van deze lunch bekijk je op www.talkiesmagazine.nl.

Voor de waanzinnige cover gingen we een beetje terug in de tijd en kijken we vooruit én uit naar een nieuw seizoen van D Y N A S T Y! Beauties Carolien Spoor en ex Miss Nederland Nicky Opheij showen de lekkerste outfits en vertellen over hun ondernemingen. Ik zal maar meteen mijn intense liefde voor de soap uit de jaren tachtig uitspreken; de fashion, de styling, de glamour, de bitch fights en intriges – ik kan er geen genoeg van krijgen, op tienjarige leeftijd al! En eindelijk was het zover; Netflix bracht Dynasty 2.0 naar de buis. In oktober mag je het tweede seizoen verwachten maar wees gewaarschuwd; wie eraan begint raakt eraan verslaafd… So, enjoy alle Dynasty geïnspireerde fashion en nieuwste collecties voor komend seizoen in de catwalkreports deze editie. Verder kijken we binnen bij modefenomeen Anine Bing thuis en spraken we de Russisch-Kroatische mode-ondernemer Olga Rodionova over haar carrièreswitch. ’I didn’t want to be famous anymore so I left Russia.’ Aldus Rodionova – celeb undercover in onze hoofdstad. Ook oprichters van mijn persoonlijke favoriete schoenenmerk Aquazurra, de Colombiaanse Edgardo Orsorio en zijn businesspartner Ricardo D’Almeida, geven je tips en vertellen openhartig over hun rap groeiende merk.

Kortom: deze editie zit vol (fashion)inspiratie, zakenvrouwen met ondernemerslessen, fijne interviews en inspirerende (reis)verhalen!

Enjoy!

Kristina Bozilovic