3x spring beauty musthaves

Spring is in the air! Word jij ook zo blij als je de zon ziet schijnen, de vogels hoort fluiten en de mensen vrolijk op het terras ziet zitten? Yes, het is weer tijd dat de jurkjes uit de kast mogen en je je mooi maakt om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de zon! Met deze 3x beauty musthaves zit jij stralend op het terras.

Begin met een lichte én voedende foundation, voor een egale en gezonde teint. Deze Colorescience® Tint du Soleil bevat multivitaminecomplex, peptiden, ceramiden en melklipiden die je huid verbeteren dankzij de romige, hydraterende schuimige formule.

Voeg een beetje kleur toe op je wangen, voorhoofd en kin! De Sunforgettable Brush on Sunscreen geeft je een gezonde en zomerse glow én heeft een SPF 50 waardoor je optimaal beschermd bent tegen de zon.

Ook je lippen hebben bescherming nodig! Deze prachtige glossy geeft een natuurlijk glittering en beschermt ze tegen de zon. Dat komt doordat Colorescience® Lip Shine bestaat uit een chemicaliën- en kleurstofvrije formule. Verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren én er zit zelfs een vleugje spearmint in, dus altijd een frisse adem op het terras!

Alle producten zijn verkrijgbaar via shop.colorescience.nl