Blissfuel: nieuw beautysupplement

Nu de zomer langzaam ten einde komt en de donkere dagen ons op staan te wachten, kunnen we allemaal wel wat hulp gebruiken. De Blissfuel komt dan ook als geroepen! Het is een nieuw beautysupplement dat je gehele weerstand verbetert. Vergelijk het met een dagcrème, die je maar een keer per dag hoeft te gebruiken maar wel véél effect heeft.

Twee jaar lang heeft Tom Sebastian gewerkt aan een beautysupplement die zijn actieve lifestyle zou ondersteunen. Een supplement dat uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten én een die goed zou zijn voor alle organen. En het is hem gelukt!

In samenwerking met verschillende experts is de Blissfuel ontwikkeld. Dit is een supplement dat zorgt voor een betere beauty-balans. Doordat het je actieve lifestyle ondersteunt, heeft het een positieve invloed op de gezondheid en voel jij je beter. Daarnaast zorgt het voor volumineus  haar, stevige nagels, een stralende huid en vermindert het de tekenen van ouder worden.

Vitaminen en mineralen

BlissFuel bevat veel hoogwaardige vitaminen en mineralen en drie unieke ingrediënten die in synergie met elkaar werken en de regeneratie van de cellen bevorderen.

Hytolive: dit gepatenteerde ingrediënt bevat een hoge concentratie hydroxytyrosol, een zeer krachtige antioxidant uit olijfboomblad. Het vangt vrije radicalen die cellen en bindweefsel kunnen beschadigen en is goed voor het immuunsysteem.
Chlorella: de eencellige alg met detoxwerking op het lichaam. Geeft energie en heeft een antidaging werking.
Bamboe: bevat het sporenelement sicilicumdioxide dat belangrijk is voor een mooie huid, stevige nagels en glanzend haar, maar ook goed is voor tanden, botten en bloedvaten.

De Blissfuel is verkrijgbaar bij de apotheek en de betere beautysalons voor €49,95