Eerste hulp bij overbehandeld blond haar en uitgroei

Even geen tijd om naar de kapper te gaan om je uitgroei bij te werken? Daar heeft JOHN FRIEDA® wat op gevonden: de Root Blur Colour Blending Concealer. Daarmee wordt uitgroei verleden tijd!

JF_RB_ColourBlendingConcealerHoneyToCaramelDe handige tool is er in vier verschillende kleurcombinaties. Met het schuin afgesneden kwastje kan de poeder gemengd worden tot de perfecte tint die past bij de haarkleur. Het doosje heeft een spiegeltje aan de binnenkant zodat je overal je uitgroei gemakkelijk en precies kan bedekken. Het poeder bestaat uit kwalitatieve bestanddelen die zorgen voor een uitstekende dekking en hechting aan het haar, zodat het goed blijft zitten en niet afgeeft.

Ontdek zelf welke van de vier verschillende kleurcombinaties (Platinum to Soft Gold voor licht- tot medium blond haar, Honey to Caramel voor medium tot donkerblond haar, Amber to Maple voor licht- tot medium bruin haar en Chestnut to Espresso voor medium tot donkerbruin haar) het beste bij jou past voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Voor overbehandeld blond haar

Heb je je haar sterk opgelicht, voor bijvoorbeeld een granny grey of platina blond resultaat? Dar kan je haar dof, futloos en breekbaar van worden. Daarom heeft JOHN FRIEDA® ook de Sheer Blonde lijn uitgebreid met de Hi-Impact Vibrancy Restoring producten, die overbehandeld en beschadigd blond haar herstellen. JF_SB_Hi-ImpactGroup

De Vibrancy Restoring Shampoo herstelt beschadigd haar en haalt de levendige blondaccenten weer naar boven. Met de Conditioner wordt het haar gehydrateerd en zorgt het voor zijdezacht en stralend haar. De Deep Conditioner geeft extra intensieve verzorging, iets wat de dagelijkse conditioner niet biedt. Het product verbetert de textuur en glans van het haar, wat ook de kleur een opfrisser geeft. Tot slot bevat de Oil Elixir een lichtgewicht olie met hittebescherming, zonnebloemolie en arganolie. Het geeft het voorheen doffe haar weer een gezonde glans!

De producten zijn hier verkrijgbaar: