Let’s go bananas

In de zomer kunnen we geen genoeg krijgen van vers, zoet fruit. In onze smoothies, als versiering op een zelfgemaakte taart, in de yoghurt of gewoon als gezonde snack tussendoor; een stuk fruit verveelt nooit! Deze filosofie deelt The Body Shop, want het merk brengt in juli een Limited Edition Banana-lijn uit, die verrijkt is met bananenpuree. Sounds yum!

Hydratatie

De Banana-collectie bevat een Body Yoghurt met een verfrissende gel-achtige textuur die snel wordt geabsorbeerd door de huid, waardoor je niet lang hoeft te wachten tot het is ingetrokken. Dat scheelt je weer qua tijd in de ochtend, en kun je dus zonder moeite direct na het insmeren van je huid je spijkerbroek aantrekken.

Tropisch

Je kunt de Body Yoghurt aanbrengen op een vochtige huid en het zorgt voor achtenveertig uur hydratatie. De collectie ziet er ontzettend vrolijk, tropisch en zomers uit! En moet je eens indenken hoe lekker je zult ruiken. Daar krijg je toch gewoon zomerkriebels van?

Milieubescherming

In het kader van het Commitment van The Body Shop ‘ Enrich not Exploit’, draagt The Body Shop bij aan de bescherming van het milieu en het verminderen van afval. Zo maken ze gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen.

Onze nieuwe Limited Edition Banana-collectie is vanaf Juli 2018 verkrijgbaar.