Nieuwe SENSAI CONCEALER

SENSAI brengt een heerlijk nieuw product uit: de HIGHLIGHTING CONCEALER. En die gaat zelfs de meest rode en/of donkere vlekken tegen! 

Voor ogen die altijd in de schaduw zitten, brengt SENSAI nu licht in de duisternis met een nieuwe stralende lichtbron, de HIGHLIGHTING CONCEALER. Deze concealer heeft een dubbele werking, namelijk: enerzijds is het een highlighter en anderzijds heeft het een camouflerend effect. Maar deze briljante tint-optimizer met de zijdezachte, platte kwast kan nog veel meer…. Er zitten namelijk ‘lichtbewerkers’ in de HIGHLIGHTING CONCEALER. We hebben het over de Skin Aura Pigments, die rode vlekken met groene en oranje kleurpigmenten egaliseren en de huid een gelijkmatige, frisse kleur geven. Ze neutraliseren oneffenheden in de huid en zorgen voor een natuurlijke afdekking.

Wist je dat hoe hoger de dekkracht van een concealer is, des te droger meestal de consistentie is? Dit leidt vaak tot ophopingen in lijnen en rimpels of het ‘kruimelen’ van de textuur. Het door SENSAI ontwikkelde Silky Botanical EX Komplex complex gaat deze ongewenste neveneffecten tegen. Drie botanische oliën (olijf-, amandel- en jojoba-olie) plus Koishimaru-Zijde EX houden het vocht in de huid vast en beschermen de huid zo tegen uitdrogen.

Laat je huid stralen en creëer een egaal effect met de nieuwe SENSAI concealer!

Vanaf maart 2018 in de betere parfumerieën, in vier kleurnuances, verkrijgbaar voor  €40,50