Deze Mini Chloé van BIGLI wil je hebben

Het Belgische merk BIGLI is een van de meest vernieuwende spelers in de luxe-branche van de juwelen. En dat bewijzen ze opnieuw, met de lancering van de Mini Chloé. Een juweel dat je wílt hebben!

Deze ring is de kleinere versie van de Chloé-lijn die uitkwam ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van BIGLI. Je ziet dezelfde ronde, onregelmatige vormen van de kleurstenen in cabochonslijp. Met dezelfde curves, maar deze keer werden de volumes verkleind zodat ze samen gedragen kunnen worden.

De ringen zijn er in twee formaten en passen organisch in elkaar als een puzzel. Perfect om samen te dragen dus. En de lijn is ook aangevuld met een ketting, oorbellen en een prachtige armband. Want als je beschikt over een kleurenpalet zoals dat van BIGLI, is het heel verleidelijk om verschillende nuances naar hartelust te kunnen combineren!

Uiteraard is de ring, zoals je van BIGLI gewend mag zijn, gemaakt van materialen van hoogstaande kwaliteit en herkenbaar door het uiterst vakkundige zetwerk. BIGLI’s juwelen hebben vaak unieke kleuren dankzij een ambachtelijke techniek waarbij verschillende lagen van edelstenen op elkaar worden aangebracht. Door deze superpositie krijgt het geheel een ander, dieper kleurtimbre. De Mini Chloé is beschikbaar vanaf €970.