New knitwear merk Aesthetic Stories!

Er is een nieuwe naam in de fashion wereld! Aesthetic Stories, opgericht door twee vriendinnen uit Amsterdam, gaat voor hoge kwaliteit, minimalistische designs en een transparante manier van werken. Minimalistisch met sterke lijnen!

Marieke van Horen en Lonneke Schaap hebben elkaar leren kennen op de universiteit in Amsterdam, waar ze er al snel achter kwamen dat ze een bepaalde interesses met elkaar delen en je raadt het al, dat was en is fashion. En zie daar het begin van Aesthetic Stories.

De eerste collectie van Aesthetic Stories bestaat uit minimalistische, tijdloze en hoge kwaliteit kledingstukken. Er is alleen gebruik gemaakt van knitwear, dat is geproduceerd door een familiebedrijf in Portugal. In hetzelfde land wordt ook de katoen geplukt en gesponnen. Hierdoor is het nieuwe merk meer dan alleen een leuk label, want het bedrijf heeft zichzelf tot doel gegeven om een positieve verandering te brengen in de mode-industrie, door onder andere transparant te zijn over de gehele supply chain en de totstandkoming van de prijzen.

De collectie van Aesthetic Stories is online te verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Aesthetic Stories!