The Wangle

A special touch is a day full of sparkle! Die touch geef je je outfit met mooie sieraden; vooral het oneindig combineren van sieraden maakt je outfit bijzonder. Dit is dan ook hét uitgangspunt geweest voor het ontwerpen van de bangles uit de vernieuwde Amsterdam-lijn van Tirisi Jewelry. It’s all about the Wangle!

Naast grote steden als Milaan, Venetië en Parijs vormt Amsterdam een grote inspiratiebron voor de sieraden van Tirisi. Met deze nieuwe Amsterdam-collectie uit de Tirisi Jewelry-lijn combineert Tirisi chique juwelen, gemaakt van achttien karaat goud met prachtige diamanten. Één van de nieuwe toevoegingen in de Amsterdam-collectie is de bangle. Deze achttien karaat gouden armband is elegant en stijlvol, verkrijgbaar in geel-, wit- en roségoud en voorzien van diamant.

Founder & ontwerpster Natascha Zuchouwski liet zich inspireren door haar behoefte aan een fashionable, maar toch tijdloze armband, welke goed te combineren is met je horloge: The Wangle. Ook is de armband leuk om alleen te dragen óf met meerdere bangles naast elkaar – voor een extra effect.

MIX & MATCH

Waar we vroeger vooral één kleur goud bij elkaar droegen,  mogen we tegenwoordig de verschillende kleuren goud volop met elkaar combineren. De combinatie van geel-, wit- en/of roségoud geeft een unieke en fashionable look. It’s mix & match!

De bangles uit de Amsterdam-collectie van Tirisi Jewelry zijn verkrijgbaar voor €1.695,- per stuk.