Wishlist van de redactie: Marjolein

Zodra het weer een beetje verandert, is het eerste wat we op de redactie doen het vullen van ons virtuele winkelmandje bij allerlei webshops. Want iedere kans om te shoppen grijpen we natuurlijk met beide handen aan. Zo blijft er altijd wel wat te wensen over! Vandaag deelt brand manager Marjolein welke vijf dingen er op haar wishlist voor de komende zomer staan!

OLE LYNGGAARD ARM CANDY

Op Baselworld zag ik de nieuwste collectie van Ole Lynggaard, het Deense juwelenhuis met golden juwelen (love gold!) vaak versierd met kleurrijke details. Echt waanzinnige creaties maken ze, van grote eyecatchers tot deze subtiele armbandjes. Het liefst wil ik de complete armbandenparade, maar laten we beginnen met één armband ;-)

SPROOKJESJURK VAN MAJE

Ik wacht vol smart tot een van mijn vriendinnen gaat trouwen want dan kan ik deze jurk aan! Eerder mag ik ‘m niet van mezelf kopen. Het is als je het mij vraagt de perfecte dress voor een wedding. Sowieso is Maje voor rokjes, tops en jurkjes mijn all time favorite.

CÉLINE SUNGLASSES 

Blijft een topper, deze Céline. Met de rode afwerking vind ik ‘m net even wat origineler dan de standaard zwarte waar iedereen mee loopt. En is nog lekker zomers en fleurig ook!

RED HEELS 

Mijn schoonzusje Nardia heeft samen met haar compagnon Lieve de schoenenwinkel Mary Jane in hartje Groningen geopend. Een walhalla voor menig schoeneliefhebber, ik ga ook altijd met pijn in mijn hart weg (en mét gevulde tassen!) want je wil serieus elke schoen hebben. Dit roze exemplaar staat nu hoog op m’n lijstje!
CAMEL COAT
Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte camel coat… Best een klus want met mijn blonde haar en lichte huid kan het je ook flets maken. Max Mara staat bekend om haar waanzinnige camel coats, ik denk dat ik dit exemplaar maar voor onder de kerstboom vraag…
Blijf wekelijks op de hoogte van ode fashion wishlist van de redactie!