Lekker eten bij KEES

Lekkere trek op welk moment dan ook? Op een unieke locatie vlakbij Utrecht zit sinds kort KEES, een nieuw dynamisch restaurant in een monumentale dorpsboerderij.

Van huisgemaakte pizza’s uit de houtgestookte pizzaoven, stevige steak van de Josper grill tot vegetarisch of rijkgevulde salades; KEES heeft het. Je waant je hier in een prachtige, sfeervolle ambiance. In de constructie is er speels gebruik gemaakt van de voormalige boerderij, zonder kolossaal te ogen. Vroeger zat in deze dorpsboerderij het succesvolle restaurant De Colonie. Het monumentale verleden van het pand zie je in het restaurant goed terug. Neem bijvoorbeeld de prachtige glas in lood plaat boven de bar en het feit dat het hout uit de vroegere veranda is gebruikt als vloer voor het restaurant.

De plek is perfect voor een zakendiner, borrel of avond met vrienden. Maar ook voor kids is dit een heel leuke plek, bijvoorbeeld op zondagmiddag. Zo is er een speciaal ingerichte kinderhoek, kunnen de kleintjes hun eigen pizza samenstellen en is er op zondag kinderentertainment tijdens de familiebrunch!

Iets te vieren?

KEES eten & drinken is ook perfect voor het hosten van gezelschappen. Naast het restaurant beschikt KEES over drie zalen: De Opkamer, de Spiegelkamer en Café het Regthuys, waar je bij de laatste zaal zelf je eigen bar tot beschikking hebt. Perfect voor het organiseren van een borrel of een vergadering.

Zeven dagen per week is KEES eten & drinken vanaf 11:00 geopend voor een hapje, drankje en een goed gesprek! restaurantkees.nl