Luxueus genieten in Cefalù

Nu de temperaturen onder het vriespunt zijn geraakt en de vooruitzichten winters en koud blijven, is het de tijd om vakantieplannen naar een warm oord te maken. De timing kon niet beter zijn, want Club Med heeft bekend gemaakt in juni dit jaar een luxe all-inclusive resort in het Siciliaane plaatsje Cefalù te openen! 

Club Med Cefalù is het eerste resort met vijf drietanden in Europa, op een uur rijden van Palermo, Sicilië. Het resort dat onderdeel uitmaakt van de Exclusive Collection, ligt op een landgoed van 34,6 hectare. Wegdromen met zicht op zee, wandelen naar het pittoreske havenstadje Cefalù, elektrisch boardsurfen of leren paddle boarden, ontspannen in de Carita Spa van zevenhonderd  vierkante meter of het prachtige eiland ontdekken: alles is mogelijk. Op het terrein van het resort bevinden zich zelfs een achttiende-eeuwse palazzo en kerk!

Ultiem genieten

Daarnaast kun je ook heerlijk eten in diverse restaurants of heerlijk borrelen in de zen-bar, waar een serene rust heerst. Ontspannen kan bij de beach club, in een van de twee zwembaden, in het glasheldere water van de Middellandse Zee of in de zeer ruim opgezette Carita spa. Er zijn talloze sportfaciliteiten, waar je yoga of pilates kunt doen, maar ook kunt tennissen of Paddle Boarden. Het eiland zelf is ook prachtig, er is genoeg te zien en te beleven.

Vrolijke sfeer

‘Omdat we zo’n juweeltje in onze portefeuille hadden, hebben we besloten om van dit nieuwe resort het symbool te maken voor de weg die Club Med al enige tijd geleden is ingeslagen met de herpositionering naar de bovenkant van de markt. Daarnaast ook om onze aanwezigheid in Italië extra kracht bij te zetten. Ons doel is om van Club Med Cefalù een van de belangrijkste premium resorts in de Middellandse Zee te maken’, zegt Club Med Benelux CEO Eric Georges. ‘Tegelijkertijd wilden we hetzelfde gevoel van zorgeloosheid, de vrijgevochtenheid en vrolijke sfeer van het oorspronkelijke resort behouden.’

Bekijk hieronder de beelden van het resort.

 

Voor meer informatie, bekijk hier de website