Rosé all day

De weersvoorspellingen voor dit weekend zien er weer een stuk beter uit. De zomer is in aantocht! Oftewel; genieten in de zon van good company, lekker eten en een verkoelend wijntje ! Bij Jansz. wordt deze Franse way of life gewoon naar het terras gebracht, want vanaf juni staat het terras in het teken van rosé!

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens Jansz. Rosé Sundays in een Provence ambiance wanen in de welbekende Negen Straatjes. De eerste en derde zondag in juni, juli en augustus staan geheel in het teken van MiP Rosé en bijbehorende zomerse gerechten.

Internationale flair

De lunchkaart van Jansz. weet internationale flair te vertalen naar Hollandse nuchterheid en bestaat uit welbekende klassiekers met een moderne uitvoering. Executive Chef Jeroen Robberegt heeft voor Jansz. Rosé Sundays de reguliere lunchkaart aangevuld met passende specials zoals gerookte zalm op eiersalade, gegrilde kreeft met sinaasappelmayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg barbecue.

Côtes de Provence

De smaakvolle MiP rosé heeft geur- en smaaknuances van rode vruchten en citrusfruit, naast een verleidelijk kruidenparfum. Zoals de naam verklapt,  komt deze lichtgekleurde wijn uit de Côtes de Provence; een regio die tevens bekend staat als de grootste roséproducent ter wereld. Tijdens Rosé Sundays zal deze wijn rijkelijk vloeien en is te bestellen per glas, fles of per magnum.

janszamsterdam.com