Lekker cruisen

Moeders prefereren ‘tijd’ boven een bloemetje op Moederdag. Daarom organiseerde LOVERS Canal Cruises in samenwerking met Tony’s Chocolonely op zondag 13 mei speciale Moederdag Cruises door de Amsterdamse grachten. En wij waren erbij!

Tijdens deze unieke rondvaart konden we samen met onze mama nou eens echt quality time doorbrengen, terwijl we aan boord ondergedompeld werden in een heerlijk viergangendiner met grote chocoladeverwennerij. Met als kers op de taart een akoestisch intiem optreden van de meiden van The Bluebirds.

De Amsterdamse rederij LOVERS Canal Cruises liet PanelWizard Direct onderzoeken wat moeders het liefste cadeau krijgen voor Moederdag. En wat bleek uit het onderzoek; 65 procent van de ruim 1000 deelnemende moeders verkiest tijd doorbrengen met hun kind(eren) boven een fysiek cadeau.

LOVERS Canal Cruises bestaat sinds 1950 en beschikt over 45 rondvaartboten die te herkennen zijn aan de oranje kleur. Het merendeel van de rondvaartboten wordt elektrisch aangedreven en vaart stil door de grachten heen. Bij LOVERS Canal Cruises draait het om variatie en om tours op maat. Zo variëren niet alleen de opstapplaatsen en vertrektijden, maar is de ‘on board’-audiogids in negentien talen beschikbaar. Ook is er de mogelijkheid om – naar keuze – te dineren aan boord.