De beauty & brains van de TV’s

Zie jij je TV als een groot zwart scherm in je huiskamer dat afbreuk doet aan je interieur? Dat hoeft niet meer nu Samsung met The Frame komt, een innovatie die jouw interieur juist nog móóier maakt.

Op IFA 2017, dat vandaag is afgelopen, lanceerde Samsung de 43 inch versie van The Frame. Dit is letterlijk het kunstwerkje onder de TV’s. Hoe? Wanneer de TV aan staat, kijk je je favoriete programma’s, series en films. Staat de TV uit, dan verandert hij in een kunstwerk. Je kunt kiezen uit honderd kunstwerken van 37 internationaal bekende kunstenaars die standaard beschikbaar zijn. Of uit nog meer kunst kiezen in de online Art Store. Maar je kunt ook je eigen fotobibliotheek tonen!

Kunstwerk onder de TV’s

The Frame is dus de TV die je als een waar kunstwerk in je huis kunt plaatsen, waar je maar wilt. Je kunt ‘m bijvoorbeeld als schilderij aan de muur bevestigen met de No Gap Wallmount die er gratis wordt bijgeleverd, maar ook plaatsen op een aantal bijzondere tv-voeten. En je kunt ook voor een gepersonaliseerde lijst kiezen van verschillende soorten hout of kunststof om het zo precies op maat van je interieur af te stijlen. Zo vormt de TV een mooie aanvulling in elke ruimte, of dat nu een huiskamer of een andere plek is.

Het beeld is waanzinnig – de 4K Ultra-HD-technologie zorgt dat de kleurweergave van het beeld spectaculair én haarscherp is. Try it out – beschikbaar in 55 en 65 inch.