Bijzondere donatie van Care for Life

Care For Life is de goededoelenorganisatie van Care Cosmetics, welke met vooraanstaande merken als PUPA Milano, Payot en Matis werkt. Het goede doel zet zich in voor kinderen die chronisch, terminaal, ongeneeslijk ziek en gehandicapt zijn. Dit doen ze door mooie wensen uit te laten komen en steun te bieden op medisch en educatief vlak. Nu ook weer; een heel mooi verhaal over de vijfjarige Roxanne en haar familie wat we graag met jullie delen. 

Roxanne heeft een mutatie in het H3F3A-gen. Hierdoor heeft ze zowel fysiek als psychisch een ontwikkelingsachterstand. Door haar aandoening is Roxanne rolstoelgebonden en in alles afhankelijk van haar omgeving. Daarnaast heeft ze vaak last van epileptische aanvallen. Voor Roxanne en haar ouders werd het erg zwaar om te reizen met de auto – elke keer moest ze uit de rolstoel worden getild om haar vervolgens in de auto te tillen. Daarna moest de rolstoel worden ingeklapt en in de auto worden getild om te kunnen vertrekken. En op aankomst van bestemming begon dit liedje weer van voren af aan.

Care Fore Life bood de oplossing: een aangepaste rolstoelbus is de perfecte uitkomst. Roxanne kan met rolstoel en al in de bus gereden worden! Dit dankzij de prachtige donatie van €3.500 van Care For Life.

Bij de oplevering had Care For Life nog een bijzondere verrassing in petto…