Favoriete boeken van: Olcay Gulsen

Ze kwam onlangs met haar eigen boek, ‘SuperOlcay’. Hierin toont ze vol zelfspot en eerlijkheid haar verhaal – van het succes van SuperTrash, maar ook hoe het uiteindelijk – helaas – tot een faillissement heeft geleid. Je kunt haar boek hier winnen. En lees hieronder vijf favoriete boeken! 

De zwarte met het witte hart – Arthur Japin

Een prachtig verhaal over twee Afrikaanse prinsjes die door de Nederlandse regering als onderpand in een illegale handelstransactie naar Nederland komen en hier opgevoed worden. Heel bijzonder om te lezen hoe zij hier beide op een andere manier mee om gaan.

Het parfum – Patrick Süskind

Een bizar verhaal over Jean-Baptiste Grenouille die een meisje wurgt omdat hij haar geur wil bezitten. Zijn droom is de ultieme lijfgeur te ontwikkelen, waardoor hij totaal doorslaat en uiteindelijk een seriemoordenaar wordt.

SuperOlcay – Olcay Gulsen & Karin Kuijpers

Natuurlijk omdat ik supertrots ben op mijn eerste eigen boek! Echt een must read omdat het open en eerlijk mijn weg naar de top vertelt.

De eeuwige bron – Ayn Rand

Een fantastisch verhaal over een architect die tegen alle stromingen in gaat en zijn eigen gevoel volgt. Mooi verhaal voor iedereen die op zoek is naar antwoorden.

De pelgrimstocht naar Santiago – Paulo Coelho

Dit boek heb ik in twee avonden uitgelezen. Het is een prachtig avontuur vol spiritualiteit en het zet aan tot denken en zelfreflectie.