Lekker makkelijk met Feel Good Food

We kunnen ons heel goed voorstellen dat er avonden zijn dat je geen zin hebt om uitgebreid te gaan koken – het overkomt ons ook vaak genoeg. Om toch gezond te eten, heeft Pauline Weuring geheimen die ze in Feel Good Food verklapt. Makkelijke en lichte recepten, ideaal voor na een lange dag!

Pauline Weuring is het brein achter een van de grootste foodblogs van Nederland: Uit Pauline’s Keuken. Maandelijks wordt haar blog door meer dan een miljoen mensen bezocht, allen op zoek naar inspiratie voor een lekkere maaltijd. Waarom haar blog het zo goed doet? Pauline gelooft in een goede balans, houdt van lekker eten en gelooft in verplicht zondigen! Want je wil toch blij worden van iedere hap die je neemt?

Bestseller

Naast een populaire blog, heeft Pauline ook al twee bestsellers op haar naam staan: Het Voedselzandloper Kookboek en Live Love Eat. En nu komt er een derde boek: Feel Good Food. In dit boek draait alles om eenvoudige recepten en lekker eten. De 90 recepten in het boek bevatten voedzame en verse ingrediënten, die makkelijk verkrijgbaar zijn in de supermarkt om de hoek! Het boek kent een grote variatie aan recepten: van lichte recepten voor door de week tot comfort food voor in het weekend. Recepten die iedereen kan maken en vooral heel erg lekker zijn!

Feel Good Food is nu verkrijgbaar voor €19,95.