Supermakkelijk foto’s afdrukken… Klikkie en klaar!

Foto’s maken we tegenwoordig veel en vaak, maar afdrukken? Dat is een ander verhaal. Laat staan dat we complete albums in elkaar zetten. Daarom is er nu klikkie: een eenvoudig abonnement waardoor jouw bijzondere momenten maandelijks geprint en thuisbezorgd worden in een leuk setje van verschillende formaten.

Festivals, reizen, spontane borrels, opgroeiende kinderen, selfies, grootouders… Alles wordt met een duimklik en de regelmaat van de klok vastgelegd om vervolgens op te gaan in een zee van nooit meer teruggezochte foto’s. En dat terwijl de meeste mensen juist veel waarde hechten aan een tastbaar, persoonlijk, handgeplakt fotoalbum. Zonde. Dat vonden ook klikkie-initiatiefnemers Jeffrey Dorrestijn en Uri Roos. Dus bedachten ze een oplossing. Klikkie is het eerste foto-abonnement dat iedere maand een selectie van de mooiste momenten uit je leven thuisbezorgd. Hoge kwaliteit foto’s om in te lijsten, op te hangen, in te plakken of om weg te geven. Iedere maand opnieuw. Omdat het herbeleven van een mooi moment eigenlijk als het grootste cadeau om te geven of om te krijgen is.

Hoe het werkt? Wie een klikkie-jaarabonnement à €94,95 afsluit ontvangt een gratis Oneworld fotoboek van gerecycled leer en een jaar lang maandelijks een herinnering om een aantal voorkeurs foto’s supersnel en eenvoudig te selecteren. Met een druk op de knop worden de foto’s ge-upload en binnen een paar dagen liggen de afbeeldingen van hoge printkwaliteit in verschillende formaten op de deurmat. Een maandabonnement kost €7,95 en is iedere maand opzegbaar. Zie ook klikkie.nl