Villa Massa ‘Hout het koud’

Naast liefde voor limoncello, heeft het Italiaanse familiebedrijf Villa Massa Limoncello een grote voorliefde voor ambacht, vakmanschap en kunst. Dit jaar worden de handen ineen geslagen met de vakmannen van ‘Waarmakers Design Studio’, met als resultaat de coole limited edition Villa Massa koeler. Niet alleen een art object, maar tevens functioneel: Villa Massa Limoncello is tenslotte ijskoud het lekkerst!

Waarmakers Design Studio is de uitdaging aangegaan om een koeler te ontwikkelen van uitsluitend duurzaam hout. Deze product design studio staat naast het sustainable aspect bekend om het uitstekende gevoel voor design en creatief vakmanschap. Het ontwerp is door lokale Nederlandse timmermannen bewerkt tot een unieke handgemaakte koeler met een ambachtelijke oplossing om Villa Massa Limoncello koud te serveren.

Duurzaam
Naast het feit dat zowel Villa Massa als Waarmakers Design Studio ambacht en puur vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan, speelt ook duurzaamheid bij beide partijen tijdens het productieproces een belangrijke rol. Zo wordt de citroengaard van Villa Massa op traditionele wijze verzorgd, door het integreren van een duurzame landbouwcyclus waarbij rekening gehouden wordt met de periode van biologische rust en een minimale afval- en milieu impact. De designs van Waarmakers Design Studio ontstaan vanuit het oogpunt alles te hergebruiken en herontwerpen voor een meer duurzame toekomst. Verkrijgbaar via villamassa.nl voor € 275,- per item plus 70cl fles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *