Dinnershow Pandora

We kennen Rudolph van Veen natuurlijk allemaal van zijn kookprogramma’s en hoe leuk is het dan dat hij nu zijn kookkunsten gaat tonen in de keuken van Dinnershow Pandora! We horen alleen maar goeds over deze spectaculaire Vegas geïnspireerde show, waar diner en dans elkaar afwisselen. Dat willen we wel eens met eigen ogen zien!

Zo reist Editor Marjolein op zaterdag af naar Studio 21, waar het spektakel plaatsvindt. Met een glas champagne word ik welkom geheten in de VIP lounge. De hostessen zijn geheel in stijl gekleed in glitterjurkje en na ons glas champagne begeleiden ze ons naar de plek waar het spektafel vanavond plaatsvindt. We hebben een prachtige tafel voor twee achterin de zaal, waar we een perfect zicht hebben op het podium. Rudolph van Veen serveert ons de avond een mooi  4-gangen najaarsmenu waarin hij heeft geprobeerd rekening te houden met smaken waar vrijwel iedereen van houdt. Ruim 900 man voeden is geen makkie. En daarom houdt hij het simpel: geen moeilijk geknutsel, maar gerechten die met smaak zijn gekookt.

Michelle Splietelhof (je kent haar wel van de muscials Saturday Night en Sister Act) is deze avond Miss Pandora en samen met April Darby en Dewi Pechler (yes, bekend van Idols) zingt en danst ze letterlijk onze heupen los; we kunnen écht niet stil blijven zitten op onze stoelen. Helemaal niet al Sonny Sinay bij het vorderen van de avond zelfs een paaldanssessie geeft, inclusief striptease. Ha! Het gros van de vrouwen (en geloof me, zeker ook mannen) vergeet haast bijna hun dessert, want dit toetje is reden genoeg om door te rollen naar de afterparty! Verwacht het onverwachte, in een avond vol top entertainment!

Wil je er ook een keer bij zijn? Doe mee aan de winactie en maak kans!