New Year’s Eve party at The Harbour Club Amsterdam Oost

Elk jaar is het weer zo’n ding: ‘Wat doen we met Oud en Nieuw?’ Nou, wij weten het wel. De New Year’s Eve party bij The Harbour Club in Amsterdam it is!

Want dat belooft een compleet verzorgde oudjaarsavond te worden met live muziek, verbluffend cabaret, hoogstaande kookkunsten en bovenal een knallend feest in over de top luxe. Dit jaar dus geen stress, maar een avond lang ontspannen en vooral heel erg genieten!

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Om te beginnen is er natuurlijk eten genoeg; er wordt een speciaal zesgangen shared dining menu geserveerd. Dit exclusieve menu bestaat onder andere uit oesters, kaviaar, sushi, parels uit de zee en fijne stukken vlees. Ook is er waanzinnige live muziek van Sonny’s Inc. Daarnaast zijn er acrobaten die je verrassen met hun kunsten en zijn er zo veel prachtige danseressen dat je niet meer weet waar je moet kijken. Om 00:00 uur gaat iedereen natuurlijk naar buiten, want daar is dan een knallende vuurwerkshow waarbij iedereen wordt voorzien van een glaasje bubbels. Daarna zal het feest losbarsten en kan er tot diep in de nacht gedanst worden.

Je bestelt je ticket(s) hier voor €249 per persoon en dat is dan inclusief entree, subliem zesgangendiner, entertainment en champagne om 0.00 uur, exclusief overige drank. Wil je met je familie of vrienden bij elkaar zitten? Geef bij het bestellen van jullie tickets dan allemaal dezelfde naam op, dan regelt The Harbour Club de rest.

Zet je goede voornemens voor 2018 dus nog even opzij en let’s go out with a blast!

Datum: 31 december 2017
Tijd: 20.00 – 02.30 uur
Prijs: €249 per persoon
Inclusief: zesgangendiner, entertainment en champagne om 0.00 uur
Exclusief: drank
Dresscode: gala
Adres: Cruquiusweg 67, 1019 AT Amsterdam