Waldorf Astoria Amsterdam gaat vegetarisch

Goed nieuws voor alle vegetariërs! Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam komt met een volledig vegetarisch 7-gangen menu op sterrenniveau. 

Van vrijdag 31 september tot en met  zondag 2 oktober wordt de Aziatische keuken naar het Amsterdamse restaurant gebracht. Tijdens de exclusieve diners zal de executive chef Sidney Schutte gaan samenwerken met een Aziatische chefkok om de beste vegetarische gerechten neer te zetten. Het is de eerste keer in Nederland dat op een sterren-niveau een volledig vegetarisch menu wordt gepresenteerd.

Unieke samenwerking

Chefkok Sidney Schutte kwam op het idee toen hij een bezoek bracht aan het vegetarische WUJIE restaurant van de Matser-chef Jason Pan in Shanghai. Gefascineerd door de manier waarop gerechten werden gemaakt, nam Schutte contact op met Pan en is er een unieke samenwerking uit voortgekomen. De Amsterdamse chefs nemen drie gerechten voor hun rekening, de Chinese chefs vier gerechten.

Enthousiast geworden? Het 7-gangenmenu kost €68 per persoon en voor reserveringen kunt u contact opnemen met Waldorf Astoria.

 

Waldorf Astoria Amsterdam