When Harry met Meghan

Zaterdag 19 mei is het dan eindelijk zover! Dan stapt Meghan Markle in het huwelijksbootje met Prins Harry. Het Brits-Amerikaanse sprookjeshuwelijk belooft een spectaculaire gebeurtenis te worden en er wordt al maandenlang volop gespeculeerd over de wedding dress van de bruid. Om de voorpret nog iets meer aan te wakkeren, zendt TLC aan de vooravond van het huwelijk de documentaire When Harry Met Meghan, A Royal Engagement uit. Zwijmel…

De documentaire laat de wereld kennismaken met het aanstaande lid van de Britse Royal Family die tot voor kort vooral bekend was met haar rol in de televisieserie Suits – een rol die ze door haar huwelijk met Prins Harry naast zich heeft moeten neerleggen.

Tabloids

In de documentaire komen beste vrienden en vriendinnen van Meghan en met haar halfzus Samantha aan het woord. Zij vertellen wie Meghan precies is en gaan ook in op de negatieve manier waarop Meghan in sommige tabloids werd neergezet: als een gescheiden biraciale vrouw afkomstig uit een arme wijk van Amerika die nu opklimt naar de elite. De documentaire vertelt ook hoe Harry en Meghan elkaar ontmoet hebben en hoe ze lang hun relatie uit de media wisten te houden.

Sprookjeshuwelijk

Inmiddels weet de hele wereld ervan. En de hele wereld zal straks ook toekijken hoe de populaire zoon van Lady Diana in het huwelijk treedt met Meghan Markle. Een modern sprookjeshuwelijk waar nog lang over nagepraat zal worden.

Noteer in je agenda: When Harry Met Meghan: A Royal Engagement is op vrijdag 18 mei om 21:00 uur te zien bij TLC.