Collector’s item: Ani Muradian – Willekes

Iedereen heeft wel een dierbaar item in huis met een persoonlijk verhaal. Van wie is het afkomstig en waarom is het zo speciaal? Omdat deze bijzondere verhalen gehoord moeten worden, hebben we de rubriek Collector’s Item. Dit keer: het bijzondere verhaal van Ani Muradian – Willekes, founder en CEO van het quality beachwear label Ani Ani.

‘Er is maar één item waar ik geen moment zonder kan leven en dat is een horloge. Als zakenvrouw en moeder ben ik altijd aan het rennen en vliegen. Geen moment zit ik stil – tijd is dan ook heel belangrijk voor mij. Ik word gek als ik geen horloge om heb en de tijd moet bekijken via mijn mobiele telefoon. Van mijn man Rob kreeg ik voor mijn dertigste verjaardag een heel speciaal, toepasselijk cadeau. Een Omega horloge! Ik was er zó blij mee, het stond al zo lang op mijn wish list. Tien jaar lang heb ik het horloge met heel veel plezier gedragen, geen dag gespijbeld haha!

Tot mijn man mij opnieuw verraste en de traditie voort wilde zetten, toen ik veertig jaar werd. Een mijlpaal! Ik kreeg van Rob deze unieke Rolex cadeau – goud met staal en blauwe wijzerplaat. Je begrijpt; ik was en ben nog steeds in de wolken! Geen idee wat ik voor mijn vijftigste verjaardag zou krijgen want deze Rolex is al ver boven mijn verwachtingen! Het horloge is voor mij veel meer dan iets esthetisch en praktisch –  deze Rolex staat symbool voor onze tijd samen. We zijn samen zo ver gekomen en daar ben ik heel trots op. Ik draag het horloge elke dag en later geef ik het als erfstuk aan mijn dochter; zo weet ze altijd hoe groot de liefde tussen haar ouders was!’

Bekijk de items hier in de gallery: