Talkies Diary, week 16

Het is weer tijd voor een nieuwe Talkies Diary! De afgelopen twee weken zijn er weer ontzettend veel leuke en zomerse dingen gebeurd op Talkies HQ, en natuurlijk delen we al deze gezelligheid weer met jullie. Van een zomerse reis naar Marbella, een prinsessenweekend in Disneyland Parijs en vintage pareltjes; here we go!

Kristina ging een weekend naar de happiest place on earth! Met heel veel andere mommies, ging ze met haar dochtertje Norah naar Disneyland Parijs, voor een prinsessenweekend vól magie, achtbanen en lekker eten. Hoe lief is deze foto?

Talkies’ Anne-Flore ging op persreis naar Marbella, waar ze overnachtte in het adult-only hotel Amara aan de kust. Ze deed yoga op het strand, dronk flink veel wijn en genoot volop – zoals je wel aan haar smile kunt zien.

Pakketjes als deze doen het altijd goed op de redactie! En ja – deze reep was binnen no time op!

Press days @ U-PR! Het moment voor een quick lifestyle en fashion update, van merken als Sissy-Boy

Talkies’ Marjolein was aanwezig bij de opening van Twenty Seven!

 

 

Nog een kleine twee maanden en het langverwachte Hotel Jakarta Amsterdam gaat open! Als countdown kregen wij gisteren een exclusief voorproefje uit de toekomstige keuken van het hotel in het pop-up restaurant in De Hortus Botanicus Amsterdam. Lees er hier meer over

Kristina was aanwezig bij het pre-mothersday event in het Conservatoriumhotel, voor de lancering van de Stokke xploryv6 kinderwagen! Hier werd ook de nieuwe limited edition Themom sweater inclusief webshop van Janine gelanceerd. Love it!

Talkies contributor Lonneke deelde een heerlijk lookje, waarmee ze de zomer viert in vrolijke kleuren. Ze draagt een vintage Burberry blazer, omdat ze bezig is met een heel spannend project. Wij zijn benieuwd!

Een grote stap voor Talkies contributor Janine! In samenwerking met Stokke Baby lanceerde ze een nieuwe collectie van The Momsweater in het altijd prachtige Conservatoriumhotel. Een sweater met heerlijk printje, wij zijn fan!

Fred van Leer deelde een kiekje met Yolanthe! Ze waren samen aanwezig bij de opnames van het RTL-programma De Jongens Tegen De Meisjes. Hun aflevering zal binnenkort te zien zijn!

Talkies columnist Fidan Ekiz plaatste een foto van een drukke draaidag van een serie. Het is een girls only crew, hoe leuk is dat?

Karin vierde haar vrijdagavond niet op het terras, maar in het Stedelijk Museum!