Talkies Diary, week 18

Marbella, Spanje!

Wat vliegt de tijd! Het is alweer de laatste dag van april, en dus betekent dit maar een ding: er staat weer een bomvolle nieuwe diary voor je klaar! Van de schoenenlancering van Yara Michels, tot een reisje naar Milaan en de lancering van de nieuwe TalkiesMAN…We praten je weer helemaal bij!

 

Kristina zocht de zon op in Milaan, en bekeek de mooiste juwelen van Cartier. Not too shabby!

 

Anne-Flore was aanwezig bij de lancering van alweer de tweede collectie van Yara Michels voor Fred de la Brettonière – en viel madly in love met alle schoenen.

En natuurlijk werd er geproost op de succesvolle nieuwe collectie schoenen, ontworpen door online influencer Yara Michels!

Sanne beleefde een pink party in het immer stijlvolle Amstel Hotel, ter ere van de geur ‘Sapphire’ van Bvlgari. Ze genoot van een heerlijke afternoon tea!

Marjolein en Lesley mochten het verrukkelijke menu van MR PORTER @ Amsterdam proeven. Spoiler: het was om je vingers bij af te likken. Op talkiesmagazine.nl lees je binnenkort meer over deze fine dining!

Suzanne is weer terug op Hollandse bodem, na een indrukwekkende reis naar Israël.

Talkies’ Jordy en Egon vierden de lancering van de nieuwe Liqor43 Baristo – een complexe en elegante likeur met een verrassende smaak, anders dan de bekende koffielikeuren.

Anne-Flore ging een weekend naar Marbella, waar ze verbleef in het adult-only hotel Marbare. Volgende maand kun je een uitgebreid verslag van deze reis lezen in Talkies Magazine.

Lonneke had een gezellig Brabants onderonsje met online influencer en fotograaf Vivian Hoorn. Binnenkort kun je het interview met de blondine in Talkies lezen!

Janine bereidde zich in stijl voor op Koningsdag! En dat deed ze natuurlijk in haar eigen ‘The Mom-sweater’!

Fred had de slappe lach met Youtuber Monica Geuze, met wie hij binnenkort te zien is in het televisieprogramma ‘The Big Music Quiz’.

Karin bezocht de privéwoning van Marie-Antoinette in het kasteel van Versailles.
Haar tip van de dag: een begeleide privétour door de verborgen geheimen van het paleis.

Tijdens de TalkiesMAN Gents Drink op 20 april in Studio CM kwamen honderd prominente gents samen ter ere van de nieuwe TalkiesMAN, waar onze covermodellen ‘hun’ cover onthulden. Alle foto’s van de geslaagde avond kun je hier bekijken. De kersverse TalkiesMAN ligt nu in de winkels! 

Tags