Talkies diary, week 32

Monday, rise and shine! Misschien heb je wel gezien dat we nu tweewekelijks een diary plaatsen, in plaats van wekelijks. Dit omdat we zijn begonnen met vloggen! Ook op YouTube delen we nu ons leven vol glitz and glam. Bekijk hier bijvoorbeeld onze luxe persreis naar Aruba en onze persdag in Londen met TAG Heuer. Of bekijk de backstage movie van de covershoot met EliZe. Vergeet je zeker niet te abonneren om up-to-date te blijven.

Deze week staat er weer een verse diary voor je klaar. Scroll naar beneden om te zien wat wij afgelopen week deden!

De Talkies beauty issue is uit en daarin lees je o.a een interview met Janine Breukhoven over de samenwerking tussen Prêt à Pregnant en WHC Amsterdam. Voorproefje? Die vind je hier.

Lonneke genoot van een heerlijke vakantie met haar gezin!

En Kelly was op Ibiza, haar second home

Terwijl de beauty editie in de winkels ligt zijn wij op de redactie druk met de september issue! Talkies’ Suzanne ging op bezoek bij new mommy Carolien Spoor. Stay tuned!

Oelala! We kregen op de redactie twee nieuwe Tony’s Chocolonely repen binnen. Wij zijn fan! Welke smaken het precies zijn, lees je hier

Weekend! Onze vrijmibo vond deze keer plaats op het water! Met Lekker Boats vaarden we door de grachten van Amsterdam terwijl we genoten van drankjes en pizza’s

Afgelopen zaterdag was natuurlijk weer de Amsterdam Pride. Fred genoot samen met Leco van de dag!

 

Dagelijks op de hoogte blijven? Volg Talkies op YouTube, Instagram en Facebook.