Talkies Diary, week 37

Het was afgelopen week een loeidrukke maar oh zo leuke week, want: de jaarlijkse Talkies Lifestyle Lunch vond plaats! En dat was weer een groot succes. Natuurlijk stond onze agenda ook vol met andere afspraken, dus kijk mee in de bomvolle diary! 

img_0694

Suzanne genoot van een heerlijke vakantie aan de Italiaanse Amalfikust. Hier op de foto in Pompeii.

fullsizerender

In de Bijenkorf in Amsterdam heeft Charlotte Tilbury haar gloednieuwe counter, waar een van Charlotte haar artist een dreamy look bij Marjolein heeft gecreëerd!

img_1390

En Sanne was bij de perspresentatie van de Bugaboo Boxer in de A’DAM Toren.

schermafbeelding-2016-09-12-om-10-49-05

Janine organiseerde de Pretapyjama party 2016 met power moms!

lonneke2

En Lonneke en Kelly gingen samen shoppen.

lonneke4

Als stylist was Lonneke ook te gast bij RTL 4 Koffietijd waar ze vertelde over de laatste trends en over hoe jij je garderobekast winterklaar moet maken.

img_4957

Op donderdag was het tijd voor de jaarlijkse Talkies Lifestyle Lunch. Dit is het event waar 50 vrouwen samenkomen om te genieten van heerlijk eten en bij te praten op het gebied van lifestyle, food, beauty en business. De goodiebags voor alle genodigden stonden al klaar in de BMW cabrio.

img_4991

De lunch vond plaats in The College Hotel in Amsterdam en alle vrouwen werden warm ontvangen met een mooi gedekte tafel aldaar.

unknown

Voordat de lunch begon gaf SENSAI een VIP-treatment met hun heerlijke producten!

img_4941

En toen alle vijftig vrouwen eenmaal binnen waren, moest er natuurlijk een groepsfoto gemaakt worden. Een prestatie op zich ;-)

img_4949

De finalisten van Miss Nederland toonden tijdens de lunch de fall/winter ’16 collectie van Elisabetta Franchi.

talkies_lunch16_0657

De Talkies Fashion Issue werd gelanceerd door hoofdredacteur Kristina. Lonneke, Kelly, Leontine, Edsilia en Glennis waren zo te zien enthousiast!

kelly

Kelly, Lonneke en Kristina met de gloednieuwe Talkies Fashion met een illustratie van Megan Hess op de cover! Meer foto’s van de Talkies Lunch zien? Bekijk deze hier! 

img_5123

De volgende dag was het weer back in business. Marjolein ging naar Rotterdam waar ze de wereldberoemde fotograaf Peter Lindbergh ontmoette. Lees hier hoe dat was. 

schermafbeelding-2016-09-12-om-16-03-39

En Talkies friend en haarstylist Hedwich zorgde voor Peters modellen!

lonneke1

En Lonneke was afgelopen weekend bij De Librije in Zwolle met haar beste vrienden, waar ze werden verwend met een diner, een prachtige hotelkamer en een culinair ontbijtje.