Talkies diary, week 42

De TalkiesMAN is naar de drukker! 27 oktober ligt de editie in de schrappen en geloof ons: dit wordt een knaller van een issue! Afgelopen week gingen we er ook veel op uit en wat we deden, zie je hieronder. 

Wil je tussen de diary’s door op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons kersverse YouTube kanaal, blijft op de hoogte en maak kans op toffe prijzen!

Najib onderging voor TalkiesMAN een huidanalyse bij Kliniek voor Esthetische Geneeskunde en Suzanne was erbij om alles vast te leggen. Je leest er alles over in de nieuwe TalkiesMAN, 27 oktober in de winkels!

Kelly werd verrast door haar verloofde John, want ze zijn zes jaar samen! Gefeliciteerd!

ABOUT YOU is Europa’s meest persoonlijke online fashion store en is nu ook in Nederland! Dat moest natuurlijk gevierd worden met een tof openingsfeest in Amsterdam. Goed nieuws: je shopt in oktober en november met veertig procent korting!

Afgelopen week vond de Miss Nederland finale plaats in Studio 21 en onze Kristina zat in de jury samen met onder andere Janice

En Marjolein en Lesley waren er ook bij! Bekijk hier een verslag van de avond

Kristina ging lunchen ter ere van de launch van het nieuwe merk Milu dat heerlijke sheet maskers maakt voor een lekkere oppepper van de huid. Of het nou voor cleansing is of om te hydrateren, met Milu kan het allemaal!

Met Milou (van Milu) herself!

Lonneke schoot een nieuwe look en die ziet er zo uit!

Karin Barnhoorn volgde een SENSAI workshop en leerde van deze masters in beauty!

Weekend! Lesley en Marjolein gingen naar Rotterdam een hapje eten bij NY Basement en daarna naar het concert van André Hazes in Ahoy! Een waanzinnige avond. In de TalkiesMAN vertelt André alles over zijn weg naar Ahoy en meer, stay tuned tot 27 oktober!

En Janine had een gezellige avond met friends!