Talkies Diary, Week 8

Kristina was aanwezig bij de uitreiking van de Mooie Handen award lunch van OPI. Vorig jaar won Kristina de prijs en deze mocht ze nu doorgeven aan beauty expert Amanda Rijff. Bekijk hier meer foto's van de dag!

Eindelijk is het weer wat warmer buiten en schijnt de zon weer, want wat was het koud afgelopen week! Toch weerhield dat ons er niet van om er een leuke week van te maken, zoals je in deze nieuwe Diary kunt zien!

Lonneke was aanwezig bij de presentatie van de nieuwe Chanel geur; Chanel Mademoisele Intense. En natuurlijk droeg ze geheel in stijl haar favoriete enkellaarsjes van…Chanel!

Fred feliciteerde Nikkie Tutorials met haar verjaardag!

Kristina was aanwezig bij de uitreiking van de Mooie Handen award lunch van OPI. Vorig jaar won Kristina de prijs en deze mocht ze nu doorgeven aan beauty expert Amanda Rijff. Bekijk hier meer foto’s van de dag!

Karin poseerde in de kou voor een nieuwe familiefoto, ter ere van de 75e verjaardag van haar moeder

Janine ging vijf dagen naar Cascais, waar ze genoot van wijn, lekker eten en samenzijn met haar kids. Heerlijk!

De Talkies Breakfast Club komt eraan en alle genodigde dames hebben hun custom made mok met eigen illustratie gemaakt door Sophie de Ruijter ontvangen. Hoe leuk zijn ze geworden?!

Ook Zoey Ivory is verliefd op haar koffiemok!

She said yes! Jordy vroeg zijn vriendin afgelopen weekend ten huwelijk, en daar zei ze volmondig ‘ja’ op! Daar moest natuurlijk op gedronken worden. Van harte gefeliciteerd, cheers to love!