WIN: 1x CLUB MED-REIS VOOR TWEE

Een week verblijven met je lief, moeder of beste vriendin op een van de droomachtige bestemmingen van Club Med? Wat dacht je bijvoorbeeld van de zonovergoten Malediven, het kleurrijke Mexico of de prachtige Franse Alpen? Je hoeft alleen je ticket te boeken, in het vliegtuig te stappen en daarna kun je zorgeloos genieten van de premium all-inclusive formule van Club Med! clubmed.nl

De winactie houdt een reis voor twee personen in op basis van Club Med’s premium all-inclusive formule in een tweepersoons standaardkamer. Niet geldig tijdens het hoogseizoen (internationale schoolvakanties uitgesloten).

Elke aanvraag is onderhevig aan beschikbaarheid van het desbetreffende resort op de aangevraagde data. De beschikbaarheid is aan Club Med te bepalen. Mocht deze niet beschikbaar zijn, dan zal Club Med een alternatief aanbieden

Dit verblijf kan niet aangevraagd worden voor PalmiyeBuccaneer’s Creek, Bodrum, (Sinai Bay), Albion Villas & Valmorel Chalets (en vanaf dec 0219 Grand Massif Chalet, Miches)

Niet tegen geld inwisselbaar, niet overdraagbaar en niet te verlengen

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1 : Volg ons op de Talkies Magazine socials
  • Like ons op Facebook

  • Volg ons op Instagram

    Follow on Instagram
  • Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2 : Schrijf je in op de Talkies-nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Stap 3 : Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.