WIN een gepersonaliseerde ring van Insignety t.w.v €500

Win een gepersonaliseerde ring van Insignety!

Onlangs opende het Nederlandse sieradenmerk Insignety een flagship store aan de Amsterdamse Van Baerlestraat. Met behulp van een ingenieuze ‘designstudio’ kun je er samen met de juwelier, een ring ontwerpen. En jij kunt er eentje ter waarde van €500,- winnen!

Design your own

Via de ‘designstudio’ van Insignety kun je een eigen ring naar keuze ontwerpen, en zelfs live in 3D meekijken tijdens het designproces. Platina of goud, een glanzende of matte finish, de goudlegering en of je diamanten wilt of niet – je kunt jouw eigen sierraad zo fancy of subtiel maken als je zelf wilt.

Persoonlijke boodschap

Ook is het mogelijk om gratis features toe te voegen zoals een vingerafdruk, een hartslag of een persoonlijke boodschap in eigen handschrift. Het designproces duurt bij elkaar zo’n twintig tot dertig minuten. Daarna wordt het sieraad binnen twee weken in het atelier van Insignety geprint, gegoten, afgewerkt en gezet door goudsmeden

Winnen

Wil jij wel zo’n prachtig en uniek exemplaar om je vinger dragen? Doe dan gauw mee met onze win-actie, want dan maak je kans. Succes!

Stap 1 : Like Talkies magazine

Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Subscribe ons YouTube kanaal

Stap 2 : Vul hieronder je gegevens in (* is verplicht)

Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *

Stap 3 : Laat, om extra kans te maken, hieronder in het discussie gedeelte weten waarom jij absoluut móet winnen

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. Deelnemers aan deze mail & win actie worden automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van de activiteiten van Talkies magazine.