win Iconic Hoops van Club Manhattan

Club Manhattan is het Amsterdams accessoirelabel van Judy Schoen en laat zich inspireren door de straten van New York: rock chique met een vleugje romantiek. De collecties bestaan uit ringen, hangers en oorbellen met een originele vintagelook. Wij mogen de populaire Iconic Hoops van Club Manhattan weggeven! 

De sieraden en accessoires van Club Manhattan zijn zowel sophisticated chique als edgy rock & roll. Alle items zijn stuk voor stuk echte eyecatchers!

De naam Club Manhattan is bewust gekozen: Judy is al jarenlang verliefd op het bruisende New York en ze komt er dan ook regelmatig om inspiratie op te doen. Die inspiratie zie je duidelijk terug in de collectie van Club Manhattan.

Wil jij de populaire Iconic Hoops van Club Manhattan winnen? 

Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube en laat hieronder je gegevens achter.

De winactie is afgelopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht ontvangen.

 • PaJacq

  en wat hebben we daar… ? ? Stap 3.. heeft even geduurd, maar dan kan ik eindelijk kwijt dat ik deze Iconic Hoops van Judy Schoen zo graag aan de oren van mijn dochter wil zien hangen.. Moet ik ze wel eerst ff winnen natuurlijk.. Ben benieuwd

 • Chantal Witteman

  Ik maak graag kans op deze prachtige oorbellen! Net een nieuwe baan, dus ik heb wel een leuk presentje verdiend (al zeg ik het zelf) 0=) haha =)

 • Milou van Mulken

  Super grappig, want ik ga volgende maand precies naar New York en dus ook naar Manhattan. Mijn zus gaat niet mee, maar zij heeft in tegenstelling tot mij wel een donkerdere huid tint waar goudkleurige oorbellen altijd mooi bij staan. Dan geef ik deze Iconic Hoops van Club Manhattan graag aan haar, zodat zij toch een beetje Manhattan meekrijgt terwijl ik daar ben!

 • Annemie Cornelis

  wow mooi!!