WIN: NuFACE Gold Status Collection

De holiday fever komt eraan! En dus is het belangrijk om te starten met het holiday ready maken van onze belangrijkste eyecatcher: je uitstraling! Wil je jouw huid – en dus uitstraling – naar een heel nieuw golden level brengen? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een NuFACE Gold Status Collection t.w.v. €369,-

Het iconische witte NuFACE Trinity-apparaat is versierd met prachtige achttien karaats roségouden bollen. Bij deze exclusieve Holiday Collection ontvang je naast een skin toning-apparaat ook een 5-pack Prep-N-Glow Cloths, 59 ml 24K Gold Gel Primer Firm én een goudkleurige toilettas. De NuFACE Trinity-technologie verbetert de gladheid van de huid door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, je gezichtscontouren te verbeteren en je huidtoon een boost te geven. En dat in slechts vijf minuten per dag! Dat willen we toch allemaal?

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Youtube en laat hieronder je reactie achter.

De winnaar wordt nog voor de feestdagen bekend gemaakt; reden voor extra feest!

Stap 1 : Like Talkies magazine

Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Subscribe ons YouTube kanaal

Stap 2 : Vul hieronder je gegevens in (* is verplicht)

Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. Deelnemers aan deze mail & win actie worden automatisch per e-mail op de hoogte gehouden van de activiteiten van Talkies magazine.