WIN: NuFACE Gold Status Collection

De holiday fever komt eraan! En dus is het belangrijk om te starten met het holiday ready maken van onze belangrijkste eyecatcher: je uitstraling! Wil je jouw huid – en dus uitstraling – naar een heel nieuw golden level brengen? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op een NuFACE Gold Status Collection t.w.v. €369,-

Het iconische witte NuFACE Trinity-apparaat is versierd met prachtige achttien karaats roségouden bollen. Bij deze exclusieve Holiday Collection ontvang je naast een skin toning-apparaat ook een 5-pack Prep-N-Glow Cloths, 59 ml 24K Gold Gel Primer Firm én een goudkleurige toilettas. De NuFACE Trinity-technologie verbetert de gladheid van de huid door fijne lijntjes en rimpels te verminderen, je gezichtscontouren te verbeteren en je huidtoon een boost te geven. En dat in slechts vijf minuten per dag! Dat willen we toch allemaal?

De winnaar wordt nog voor de feestdagen bekend gemaakt; reden voor extra feest!

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1 : Volg ons op de Talkies Magazine socials
  • Like ons op Facebook

  • Volg ons op Instagram

    Follow on Instagram
  • Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2 : Schrijf je in op de Talkies-nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Stap 3 : Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.