WIN: Vancouver Island Faux Fur Throw Brown

We gaan weer binnen genieten! Nu de koude maanden weer begonnen zijn zoeken we de gezelligheid het liefst binnen op en willen het in huis extra warm en gezellig maken. Kaarsen aan, lekkers op tafel, friends en family knus bij elkaar op de bank, muziek op de achtergrond… yes, it’s that time of the year and we love it! En nu mogen wij vijf keer de Vancouver Island Faux Fur Throw Brown van Rivièra Maison t.w.v. € 139,- weggeven. 

Breng sfeer in huis met deze luxe deken van imitatiebont. Een heerlijk, zacht kleed met een hoog aaibaarheidsgehalte. Om onder weg te kruipen tijdens de koude winterdagen, op de bank in de woonkamer of op de veranda waar je geniet van een kop warme chocolademelk.

Wil je kans maken om deze prijs te winnen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1 : Volg ons op de Talkies Magazine socials
  • Like ons op Facebook

  • Volg ons op Instagram

    Follow on Instagram
  • Subscribe op ons YouTubekanaal

Stap 2 : Schrijf je in op de Talkies-nieuwsbrief

Naam
E-mailadres

Stap 3 : Vul je gegevens in

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres

Gegevens worden alleen gebruikt om de prijswinnaar te berichten over de winactie en de prijs af te leveren. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor marketing- of andere doeleinden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen kunnen niet worden ingeruild. U kunt zich afmelden voor deelnamen aan de winactie door te mailen naar info@talkiesmagazine.nl.