Combray Regenerating Facial

Neem nu een abonnement op 12 keer Talkies Magazine voor maar €50 en ontvang de Combray Regenerating Facial Oil t.w.v. €130 cadeau!

Enkel twee zeer effectieve ingrediënten vormen de basis van de luxe Facial Oil van Combray. Allereerst het unieke gepatenteerde antioxidant Oxofulleram®, een exclusief ingrediënt dat zelfs duurder is dan goud en platina!Dit antioxidant werkt veel sterker dan Vitamine E en is ook een stuk effectiever. Zie het als een ‘radicalensponsje’, het neutraliseert de schadelijke vrije radicalen, vele malen vaker dan vitamine E kan. Het doet zijn werk in de huidcel bij de celwand. Niets van de beoogde werking gaat daarom verloren. En dus heeft je huid slechts een paar druppels per dag nodig voor een groots resultaat!

Daarnaast is druivenpitolie toegevoegd. Druivenpitolie bevat naast vitamine E en resveratrol, linolzuur dat rijk is aan omega 6 vetzuren. De relatief lichte olie is bij uitstek geschikt voor cosmetisch gebruik. De olie is super herstellend en regenererend. En het smeert ook nog eens heerlijk.

Het resultaat? De zeer effectieve natuurlijke moisturizer gaat in de eerste plaats huidveroudering tegen. Door regelmatig gebruik van Combray verminderen rimpels en fijne lijntjes aanzienlijk. Ook werkt de huidolie helend en kalmerend op een rode geïrriteerde of gestreste huid. Deze miraculeuze olie kalmeert de huid na overmatige blootstelling aan de zon of aan kou, wind of na een chemische peeling.

Extra fijn: de olie bevat geen toegevoegde parfums, kleurstoffen, parabenen, emulgatoren of andere chemische stoffen. En uiteraard worden de producten niet op dieren getest en zijn deze vegan proof – goed voor mens en dier dus!

Verkrijgbaar voor 30ml €130,- combray-skincare.com

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.