Gratis Bergman Beauty Care-pakket bij 6 keer Talkies Magazine

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang dit Bergman Beauty Care-pakket t.w.v. €78,- cadeau!

Bergman Beauty Care ontwikkelde een aantal producten die met recht revolutionair te noemen zijn. Het geheim van de verrassende effectiviteit van de lijn? Beta Glucan! Deze natuurlijke werkstof heeft ongelooflijk veel waardevolle eigenschappen voor elk huidtype.

Allereerst is daar de Relaxing Face & Body Essence. Deze natuurlijke olie voor de huid van gelaat en lichaam is zéér voedend, zelfs de meest droge of schrale huid herstelt dankzij de toevoeging van jojobazaad olie. Abrikoospit olie, zonnebloemzaad olie en argan olie, zorgen er tevens voor dat je huid minder vocht verliest en vrekachtiger wordt. Resultaat: minder lijntjes en rimpels! Je huidt voelt soepeler en zachter en is zichtbaar veerkrachtiger. Bij dit abonnement krijg je de Relaxing Face & Body Essence in 200 ml.

Daarnaast krijg je de Time Stop in 15 ml. Een crème die zijn naam alle eer aandoet. Time Stop stopt de tijd daadwerkelijk, als het om de zichtbare veroudering van je huid gaat. De rijke, verzorgende crème, die geschikt is als dag- en nachtcrème, is dan ook de ideale crème voor de rijpe en/of droge huid. Het verouderingsproces wordt dankzij Glucan en vitamine A (Retinol) zichtbaar vertraagd. Bijenwas houdt de huid opmerkelijk zacht en soepel. De veerkracht en het vochtgehalte van de huid worden perfect op peil gehouden. Bij dit abonnement krijg je de Time Stop in 15ml cadeau.

Tip: de producten zijn extra mooi te mixen, wanneer je wat druppels Face&Body essence meeneemt in het aanbrengen van de Timestop. Je huid wordt dan intens gevoed, gehydrateerd én voelt jeugdig en stralend aan.

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.