CIRRUS-Wavestyler

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang de CIRRUS-wavestyler t.w.v. €69,95 cadeau!

Een kapsel vól volume, zonder beschadiging van je gezonde lokken. Het kan. De CIRRUS-wavestyler is ontworpen om makkelijk en snel veel volume in je haar te krijgen. Het apparaat zet geen hitte uit, waardoor je je haar niet beschadigt. De styler is bovendien snoerloos en dus overal te gebruiken! Handig; zo kun je het apparaat dus makkelijk in je handtas meenemen zodat je je haar overal een quick fix kan geven.

How to: de borstel bedien je eenvoudig door de zwarte hendel herhaaldelijk in te drukken en los te laten. Hierdoor draaien de koppen op de styler 270 graden rond en breng je zorgeloos en snel meer volume aan in je haar. Je kunt kiezen uit verschillende styling-wavers om verschillende effecten te creëren.

cirrus-wavestyler.com

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.