hannah touch of colour

Neem nu een abonnement op 6 keer Talkies Magazine voor maar €25 en ontvang hannah Touch of Colour-pakket t.w.v. €85,- cadeau.

Zie je een beetje pips door het leven? No way, want met de Touch of Colour kun je direct een teintperfectionerend vleugje kleur op je gezicht toveren! Hiermee geef jij je huid een sprankelende extra kleur, dankzij het key ingredient Ronaflair Flawless. Dit is een mix van hoogwaardige, gekleurde pigmentpoeders die direct matterend, kleurcorrigerend, huidteintbalancerend én perfectionerend werken op je huid. De rijke kleurpigmenten zijn voor iedere huid geschikt en laten zich aanpassen aan vele huidtinten. Een mix van siliconenoliën zorgt ervoor dat kleine oneffenheden onmiddellijk worden opgevuld en dat je teint mooi egaal en gematteerd achterblijft, zonder enig vetspoortje. Touch of Colour heeft ook een direct optisch rimpel verminderend effect, doordat de werkstof Ronaflair Flawless en de siliconenoliën je fijne lijntjes onmiddellijk opvullen en dankzij het soft focus effect van de poeders optisch gladstrijken.

Touch of Colour is geen make-up, maar zorgt daarentegen wel direct voor een subtiel en sublimerend bronzing effect, dat de huid een mooie en gezonde sunkissed glow geeft. 

Bij dit abonnement krijg je hannah’s Touch of Color in 30ml én de 10ml, altijd handig voor in je tas!

ABONNEREN

MIJN GEGEVENS
BETAALWIJZE


VOORWAARDEN

Exclusief verzendkosten van het welkomstgeschenk van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Prijzen overige landen op aanvraag. Voor abonnementopgave, inlichtingen en adreswijzigingen kunt u zich wenden tot de Talkies abonnementenservice: Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA Eindhoven, T. 088-2266641, info@mijntijdschrift.com. Het abonnementsgeld dient bij vooruitbetaling te worden voldaan. Voor betaling ontvangt u een acceptgiro. Betaling d.m.v. automatische incasso is ook mogelijk. Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het opzeggen van een abonnement dient schriftelijk te geschieden bij onze abonnementenservice minimaal vier weken voor het aflopen van het abonnement.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €6,95. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.