CADEAU: GIFTBOX AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH + CANDLE BIJ 8 X TALKIES!

NEEM NU EEN ABONNEMENT OP TALKIES MAGAZINE (INCL. 2X TALKIESMAN) VOOR MAAR €35 EN ONTVANG DE AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH BOX T.W.V. €59,95 CADEAU!

Iedereen heeft weleens een boost nodig om op gang te komen. Onze drukke levensstijl heeft niet alleen effect op ons lichaam, maar vergt ook zijn tol van het haar. Net als je lichaam heeft je haar de juiste voedingstoffen nodig voor energie en kracht. Daarom zorgt het Replenish-assortiment van Authentic Beauty Concept voor het herstel van glans en gevoed haar! 

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kapperscollectief die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. De producten van de Replenish-lijn zorgen dankzij de supervoedende eigenschappen van extracten van esdoorn en pecannoten dat beschadigd haar versterkt en geven het de juiste voeding om glans en kracht te herstellen. Met de Replenish Cleanser en het bijbehorende masker krijg je weer stralende, zachte lokken. De voedende reiniger is perfect voor beschadigd of kwetsbaar haar, waarbij de formule met gehydrolyseerde soja-eiwitten de haarvezel versterkt en glad maakt. Daarnaast zorgt het masker voor intense voeding om de haarvezel te versterken en te herstellen. Om helemaal zen te worden tijdens deze routine, zit bij dit pakket een premium geurkaars die heerlijk ruikt naar jasmijnblaadjes, ahornsiroop, zwart sandelhout en pecannoot.

authenticbeautyconcept.nl

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.