Dore & Rose Silk Essentials t.w.v. €109 bij 8x Talkies Cadeau

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang het Deep Sleep Mask en de Skin Recovering Pillow Case van Dore & Rose t.w.v. €109,- cadeau!

De zijden kussenslopen en slaapmaskers van Dore & Rose helpen huidproblemen zoals acne en onzuiverheden te verminderen, versterken het effect van andere huidverzorgingsproducten en helpen fijne lijntjes en rimpels op de lange termijn te voorkomen. Je hoeft er alleen maar op te slapen en je huid profiteert van de voordelen! Alle producten van Dore & Rose zijn gemaakt van een stof van de hoogste kwaliteit: 23 momme moerbeizijde. In combinatie met de zilverionentechnologie heeft Dore & Rose unieke antibacteriële zijden beautyproducten gecreëerd. De zilverionen worden in de zijdevezels geïnfuseerd, wat betekent dat ze bacteriën en schimmels doden en hun groei stoppen. Speciaal voor Talkies heeft Dore & Rose hun zijden bestsellers gebundeld, bestaande uit het Deep Sleep Mask en de Skin Recovering Pillowcase.

Deep Sleep Mask
Het luxe Deep Sleep Mask is zacht voor de huid, eenvoudig verstelbaar en blokkeert honderd procent van het licht voor volledige duisternis. Dankzij de materialen die behandeld zijn met de zilverionentechnologie, geniet je met dit masker van een diepe nachtrust en van een zijdezachte huid. Bye puffy eyes, hello smooth skin!  

Skin Recovering Pillowcase
Val als een roos in slaap met de Skin Recovering Pillowcase. Hiermee bescherm je niet alleen je huid tegen bacteriën die in verband worden gebracht met acne en andere huidproblemen, maar ook je haar tegen breuk en haaruitval, dankzij de zijdezachte stof. Bovendien geeft de kussensloop direct een luxueuze uitstraling aan je slaapkamer.

doreandrose.nl

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.