Hannah Equalizer t.w.v. €105 bij 8 keer Talkies cadeau!

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €40 en ontvang de hannah equalizer, t.w.v. €105 cadeau!

Vind de balans in je huid

Equalizer is een multitalent in huidverbetering. Het verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming. Het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maar werkt ook ideaal op onzuiverheden en de gevolgen hiervan. Hierdoor geeft het een rustig totaalbeeld en brengt deze booster iedere huid zichtbaar en voelbaar in balans. Ontwikkeld met de allernieuwste hightech ingrediënten die al snel voor een egaal resultaat zorgen. De hoge concentraties aan verschillende antioxidanten en de sterk hydraterende eigenschappen zorgen voor een stralende, gladde huid. Wil je ook je huid effectief egaliseren? Check je huidcoach voor meer informatie of kijk op www.hannah.nl.

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch.