hannah’s Opulence Serum + LIP Touch

Neem nu een abonnement op Talkies Magazine (incl. 2x TalkiesMAN) voor maar €35 en ontvang de Opulence Serum + LIP Touch van hannah t.w.v. €95 cadeau! 

Tijdens de koude wintermaanden kan onze huid wel wat extra’s gebruiken. Met dit pakket van hannah geef je je huid dan ook serieuze kick!

Het pakket bestaat uit onder andere het Opulence Serum, dat bomvol Vitamine C zit om jouw huid een boost te geven. ‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid. De formule van het hannah® Opulence Serum doet zijn naam eer aan. Dit uitzonderlijk rijke, teintverhelderende en huidegaliserende serum is speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het bindweefsel. De samenstelling bevat maar liefst twintig procent in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidantvitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd. Smeer het serum rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert. Je zult merken dat hannah® Opulence Serum zorgt voor extra vitaliteit, een opvallend egale teint en zichtbare regeneratie. 

Maak je winterroutine compleet met de nieuwe Lip Touch van hannah. Speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Daarnaast pakt het droge en schrale lippen effectief aan. Naast het verzachtende en egaliserende effect wordt dankzij de combinatie van zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten de aanmaak van collageen gestimuleerd en het volume van de lippen hersteld. De toegevoegde en bewezen effectieve Akosky KISS verbetert, verzorgt en beschermt de huid van de lippen op een intensief verstevigende wijze. De zijdezachte balsemtextuur zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid. Resultaat: vollere, mooi glanzende en touchable lippen!

hannah® Opulence Serum €79,90/30 ml
hannah Lip Touch €15/4,8gr

hannah.nl

Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Exclusief verzendkosten van €7,25. Abonnementsprijzen gelden alleen in Nederland. Prijzen overige landen op aanvraag. Een cadeau-abonnement stopt automatisch. Eén abonnement per persoon, per adres.

Abonneer